Amista - Stigo - Digital Agency
    google
  • Klanten geven ons een score van 5/5

Het doel: Meer personeel, online zichtbaarheid en leads.

Amista

Belgische rebellen, zo noemen ze zichzelf. Wij zien hen vooral als een succesvol consultancybedrijf, gespecialiseerd in SAP oplossingen om bedrijven te helpen in hun dagelijkse processen.

Met de website van Amista was niks mis. Wat ze misten, was presence op sociale media. Wij pakten dit aan door hun zichtbaarheid te vergroten op LinkedIn en Facebook, hun blog onder handen te nemen en samen te werken rond employer branding.

A caffeine-fueled conversation…

 

Amista wou zich immers ook als werkgever aantrekkelijker in de markt positioneren. Wij trokken daarom met onze camera naar enkele werknemers, om hun tijdens hun coffee break aan het woord te laten over hun hobby’s, visies en waarom ze graag voor Amista werken.

 

Infotainment werkt

 

Amista zag haar aantal fans op LinkedIn stijgen van 147 naar 580, op Facebook van nul naar 130. En die kregen allemaal de leuke, caffeine-fueled filmpjes te zien. Amista merkt hierdoor een sterke groei in het aantal sollicitaties wanneer er een vacature openstaat. Er worden nu zelfs spontane sollicitaties verstuurd!

Daan Aerts Carrosserie Centrum Hoogstraten

Stigo Digital Agency doen voor ons de volledige digitale marketing en met resultaat. We investeren €1075 per maand (+ Google Ads budget) en we halen minstens 300% ROI uit terug. Via AdWords krijgen we aanvragen aan de lopende band en ook al onze socials doen het goed. Hieruit kunnen we besluiten, dit werkt.

Dieter Van Boxel Zaakvoerder

Stigo heeft voor mijn zaak, Boxel & Butlers, website, promofilm en google ads verzorgd ( www.boxelandbutlers.be ). Dankzij hun inbreng is de omzet verdubbeld. Vlotte en luchtige samenwerking. 100 % tevreden!

Google Ads

Het aantal bezoekers op de website steeg met 25%. Logisch, want we zorgden ervoor dat Amista bovenaan verschijnt bij de relevante zoekwoorden op Google. Door de relevante content, zoals de blog, en een goede opvolging van deze bezoekers wist Amista al een vijftal extra klanten te winnen.

Wil jij meer kwalitatief personeel aantrekken? Of gerichte leads scoren in een B2B markt?

Kom eens langs