Carrosserie Centrum - Stigo - Digital Agency
    google
  • Klanten geven ons een score van 5/5

Marketing met resultaat. Social Media Management - Google Ads & Retargetting

Carrosserie Centrum

Testimonials

Omdat een schadegeval vaak een negatieve ervaring is, wordt deze ervaring vaak doorgetrokken naar carrosseriebedrijven, die daardoor met een negatief imago kampen. Om deze negatieve spiraal te doorbreken, fleurden we de website en sociale media van Carrosserie Centrum Hoogstraten op met leuke testimonialvideo’s, video’s van het bedrijf en video’s rond employer branding om meer geschikt personeel aan te trekken.

Het Project

Veel carrosseriebedrijven zijn goed in wat ze doen, maar minder goed in het aan de man brengen. Bij Carrosserie Centrum Hoogstraten hadden ze al een goeie website, maar zagen ze in dat ze het verschil konden maken door mee te zijn op de sociale media.

Niemand vindt een ongeval of schade aan zijn wagen leuk. Maar als het dan toch voorvalt, kunt u maar beter bij Carrosserie Centrum Hoogstraten zijn. Dit jonge gedreven bedrijf met een uitstekende service zorgt er immers voor dat u in no time terug mobiel bent, efficiënte afhandeling met de verzekering inclusief.

Daan Aerts Carrosserie Centrum Hoogstraten

Stigo Digital Agency doen voor ons de volledige digitale marketing en met resultaat. We investeren €1075 per maand (+ Google Ads budget) en we halen minstens 300% ROI uit terug. Via AdWords krijgen we aanvragen aan de lopende band en ook al onze socials doen het goed. Hieruit kunnen we besluiten, dit werkt.

Zoek maar eens gewoon op “carrosserie”. De advertentie van Carrosserie Centrum Hoogstraten is de eerste die u tegenkomt. We meten uiteraard alles voor hun, en zagen een opmerkelijke stijging in het aantal bezoekers op hun website sinds ze begonnen te investeren in Google Adwords, Instagram en Facebook advertenties om meer klanten naar hun website te lokken.

Wil jij ook jouw sales de lucht in zien gaan door echt eens jouw marketing aan te pakken?

Neem contact op
Case voor Amista