Carrosserie Centrum - Stigo - Digital Agency
    google
  • Klanten geven ons een score van 5/5

Als eerste zoekresultaat verschijnen bij Google. Hoe doe je dat in hemelsnaam?

Carrosserie Centrum

Waarom getuigenissen werken

We fleurden de website en sociale media van Carrosserie Centrum Hoogstraten op met leuke testimonialvideo’s, video’s van het bedrijf en video’s rond employer branding om meer geschikt personeel aan te trekken. Het nut van zulke testimonials valt niet te overschatten. Potentiële klanten staan vaak nogal argwanend tegenover een bepaald verkoopspraatje. Ervaringen van echte klanten delen, helpt enorm om het vertrouwen van die potentiële klanten te winnen en hen uiteindelijk over de streep te trekken. Bij Stigo helpen wij jou graag bij dit proces.

Het verschil met de concurrent wordt tegenwoordig online gemaakt. Stigo zorgt daarvoor

Veel (carrosserie)bedrijven zijn goed in wat ze doen en zijn gewaagd aan de concurrentie. Daarom is het van vitaal belang om je te onderscheiden van de concurrent door middel van verzorgde online zichtbaarheid. Bij Carrosserie Centrum Hoogstraten hadden ze al een mooie website, maar zagen ze in dat ze het verschil konden maken door extra in te zetten op de sociale media. Hier hebben wij hen succesvol mee geholpen.

Samen niet één, maar meerder stappen vooruit

Niemand vindt een ongeval of schade aan zijn wagen leuk. Maar als het dan toch voorvalt, kunt u maar beter bij Carrosserie Centrum Hoogstraten zijn. Dit jonge gedreven bedrijf met een uitstekende service zorgt er immers voor dat u in no time terug mobiel bent, efficiënte afhandeling met de verzekering inclusief. Stigo werkt graag met partners die écht iets willen bieden aan hun klanten en samen met ons meerdere stappen vooruit willen zetten.

Daan Aerts Carrosserie Centrum Hoogstraten

Stigo Digital Agency doen voor ons de volledige digitale marketing en met resultaat. We investeren €1075 per maand (+ Google Ads budget) en we halen minstens 300% ROI uit terug. Via AdWords krijgen we aanvragen aan de lopende band en ook al onze socials doen het goed. Hieruit kunnen we besluiten, dit werkt.

Hoe kom je bovenaan te staan tussen duizenden zoekresultaten

 

Zoek maar eens op “carrosserie”. De advertentie van Carrosserie Centrum Hoogstraten is de eerste die u tegenkomt. We meten alles voor hen en zagen een opmerkelijke stijging in het aantal bezoekers op hun website sinds ze begonnen te investeren in Google Adwords, Instagram en Facebook advertenties om meer klanten naar hun website te lokken.

Wil jij ook jouw sales de lucht in zien gaan door jouw marketing eens grondig aan te pakken?

Neem contact op
Case voor Amista