Den Deugeniet - Stigo - Digital Agency

Digitale transformatie voor 10.000m2 speelplezier

Den Deugeniet

Den Deugeniet

Den Deugeniet is een kinderspeeltuin in Antwerpen met meer dan 10.000 m² speelplezier voor jong en oud. Dat vertaalt zich in de gerechten die ze er serveren, de service en de jonge omkadering van de speeltuin. Den Deugeniet is ideaal voor verjaardags- en familiefeestjes, schoolreisjes, lente- en communiefeestjes en bedrijfsfeesten.

Het project

Voor ze bij Stigo op de deur klopten, was de online aanwezigheid van Den Deugeniet eerder beperkt. Een verouderde website was het enige online visitekaartje. We transformeerden hun bedrijf digitaal naar de normen van 2019.  Ze maken nu gebruik van op maat gemaakte emails, nieuwe video’s, een compleet mobielvriendelijke website (GDPR- én SSL-proof) en nog zoveel meer.

Focus op speelsheid

Speelsheid overal: dat is het motto van Den Deugeniet. We vertaalden dit in een zeer jong design van de website, in copywriting op kindermaat, en in leuke, hippe video’s die ze gebruiken voor hun sociale media en website.

https://www.stigo.be/wp-content/themes/stigo/images/vorm_1.png

Meten is weten

Verjaart u? Dan krijgt u van Den Deugeniet een speciale e-mail toegestuurd, om als jarige gratis te komen spelen. We organiseerden ook een aantal giveawaycampagnes waar kinderen bijvoorbeeld een heel jaar gratis spelen konden winnen, om meer bezoekers de weg naar de website te wijzen. Het bezoekers aantal steeg die maand met 400%. Een geweldig succes!

Online reservatie

Den Deugeniet is natuurlijk altijd voor iedereen open, maar een speciaal feestje bereiden ze liever toch wat voor. We ontwikkelden daarom een handige online reservatietool, geïntegreerd in de website.

Ben jij ook klaar voor de
digitale transformatie?

Kom eens langs

Video’s van mensen
voor mensen.

Case voor Amista