het volgende meubelbedrijf - Stigo - Digital Agency
    google
  • Klanten geven ons een score van 5/5

Ben jij de volgende Meubelzaak dat zijn online verkoop verdubbelt?

het volgende meubelbedrijf

Converterende Webshop

Jong én oud leeft met hun GSM, laptop en tablets in de hand. Zijn ze op zoek naar meubelen? Wees er dan maar zeker van dat het internet hun eerste informatiebron is. Je bedrijf moet aanwezig zijn in de leefwereld van je klanten. Met een webshop genereer je – met de juiste aanpak – dag en nacht aanvragen & verkopen.  Met andere woorden verdien je met minder werk meer geld.

 

Winstgevende Klanten Aantrekken

Het hebben van een webshop op zich levert je geen winst op.  Online verkopen, realiseer je door de zichtbaarheid van je webshop te verhogen. Dat doe je door digitaal te adverteren. Digitale agentschappen als de onze maken advertenties waarmee we jouw ideale klant bereiken met de juiste boodschap op het juiste moment. Zo creëren we niet alleen meer bezoekers op je webshop, maar ook meer online verkopen.

Meten is weten

Je wil natuurlijk weten wat je webshop en advertenties je opleveren. Wij tonen je dit met harde cijfers. Meten is weten. Meet hoeveel mensen je webshop bezoeken, hoeveel mensen overgaan tot aankoop, hoe mensen op je webshop terecht komen,… Digitale agentschappen als de onze gebruiken deze informatie om digitale advertenties te optimaliseren en zo steeds meer verkopen te realiseren.

Woorden omzetten in daden

We creëren niet enkel een webshop en advertenties, we creëren een merk dat overal aanwezig is. Google, Facebook, Instagram, LinkedIn of e-mail: je webshop wordt gepromoot op elk kanaal waar je ideale klant terug te vinden is. Psychologie en technologie gaan hand in hand bij het opzetten van de advertenties om je webshop te promoten. Zo verzekeren we een maximum aan bezoekers. Geloof ons niet op ons woord, geloof ons op basis van wat onze klanten zeggen.

Michiel Weemaes Zaakvoerder Weemaes Glas bvba

Duidelijke en open communicatie, en vooral: met resultaat.

Dieter Van Boxel Zaakvoerder

Stigo heeft voor mijn zaak, Boxel & Butlers, website, promofilm en google ads verzorgd ( www.boxelandbutlers.be ). Dankzij hun inbreng is de omzet verdubbeld. Vlotte en luchtige samenwerking. 100 % tevreden!

Greet Kikkert Nanny in Nood

Het team van Stigo zijn absolute krakken, zowel design als functionaliteit zijn top. Wij krijgen regelmatig complimenten van onze klanten. Ook onze aanvragen lopen nu heel vlot binnen, waarvoor dank!

Daan Aerts Carrosserie Centrum Hoogstraten

Stigo Digital Agency doen voor ons de volledige digitale marketing en met resultaat. We investeren €1075 per maand (+ Google Ads budget) en we halen minstens 300% ROI uit terug. Via AdWords krijgen we aanvragen aan de lopende band en ook al onze socials doen het goed. Hieruit kunnen we besluiten, dit werkt.

Clara De Boeck

Benut het potentieel van jouw webshop 

Maak een afspraak met Clara en ontdek hoe je jouw online verkopen verhoogt. Het gesprek zal via Skype plaatsvinden en duurt 30 minuten. Samen onderzoeken we hoe je extra winst genereert met een sterke online aanwezigheid. Tijd om de handen in elkaar te slaan en het plan van aanpak voor jouw bedrijf op te stellen. 

Ben je klaar om het potentieel van jouw webshop volledig te benutten? Druk nu op de knop hieronder en leg je Skypegesprek vast. 

Ben jij ook klaar voor een
digitale transformatie?

 

JA, let's rock 'n roll!

De impact van Employer Branding
op de KMO.

Case voor Amista