Meer Klanten & Personeel Voor Bouwbedrijven - Stigo - Digital Agency
    google
  • Klanten geven ons een score van 5/5

Wat Is De Volgende Stap Voor Jouw Bouwbedrijf?

Meer Klanten & Personeel Voor Bouwbedrijven

Genereer meer aanvragen

Wanneer mensen iets nodig hebben, zoeken ze dat op het internet. Ze zoeken naar het beste bedrijf dat hen kan helpen. Wij zorgen ervoor dat jij gevonden wordt en dat de waarde van je bedrijf efficiënt en correct wordt gecommuniceerd zodat elke slimme klant voor jou kiest.

De Juiste Werkkrachten Aantrekken

Het juiste mensen vinden is een uitdaging. Goed personeel is schaars. Ze aantrekken begint in de eerste plaats bij een bedrijf zijn waar men zou willen werken. Maar dat moet je ook tonen aan je potentiële werkkrachten. Wij ontwikkelen Employer Branding campagnes die je positioneren als het bedrijf waar iedereen wil werken.

Haal Meetbare Resultaten

In elke van onze campagnes meten we ALLES. Zo weet je exact hoeveel mensen je bereikte, welke mensen je bereikte, hoever ze zich in het aankoopproces bevinden en wat jouw exacte rendement is. Dit is niet alleen belangrijk omdat je zo weet wat je geld oplevert… maar ook omdat de vergaarde data ons toestaat de campagne steeds te optimaliseren. Dat wil zeggen dat we de boodschap steeds beter en beter afstellen op de markt, waardoor jij betere en betere resultaten behaald.

Hoe Het Werkt:

Mensen gaan in het op het beste aanbod waar ze zich van bewust zijn. Onze taak is dus om jullie aanbod zo aantrekkelijk mogelijk voor te stellen en dat tot bij jullie ideale klanten te krijgen. Dat doen we door OVERAL te zijn. Google, LinkedIn, Facebook, … We onderzoeken het online gedrag van je potentiële klanten en gaan daarop inspelen. We bouwen een “customer journey”  op maat van jouw klanten. We zorgen ervoor dat de juiste mensen je leren kennen, leuk vinden en vertrouwen zodat ze zonder zorgen overgaan tot de offerteaanvraag. Dit doen we met een mix van sterke psychologisch communicatie en de laatste technologische tools & tricks.

Michiel Weemaes Zaakvoerder Weemaes Glas bvba

Duidelijke en open communicatie, en vooral: met resultaat.

Raf Vermeiren Bouw Afwerking Vermeiren

Onze digitale marketing werkt effectief. Het resultaat: meer klanten, meer aanvragen en meer recurrente klanten. Nooit gedacht dat we via deze weg in contact konden komen met aannemers en projectontwikkelaars. We halen onze investering er makkelijk 3 keer uit.

Toon Van Staay Poly Systems BVBA

De digitale marketing van Stigo werkt enorm goed. Na jaren zonder goede website eindelijk de stap gemaakt en in enkele weken was de website live. We krijgen nu heel veel nieuwe aanvragen en dat stelt ons gerust.

Juiste Werkkrachten Aantrekken

Let’s Skype!

Maak een afspraak met ons om je marketing te bespreken in een gesprek over Skype. Het gesprek duurt maximaal 90 minuten. Ons doel is om je te tonen welke opportuniteiten jouw onderneming nog niet benut en hoe wij die zouden invullen. We achterhalen samen wie je ideale klanten zijn, hoe we die bereiken, overtuigen en klant maken. Om dat plan in de praktijk te brengen, vragen een maandelijkse bijdrage vanaf €2000,-. Daarop halen we minstens een rendement van 300%. Benieuwd hoe dat exact zou werken? Druk dan nu op de knop hieronder en maak een afspraak.

Ben jij ook klaar voor een
digitale transformatie?

JA, laat de concurrentie maar slapen!

Video’s van mensen
voor mensen.

Case voor Amista