Secutec - Stigo - Digital Agency
    google
  • Klanten geven ons een score van 5/5

Een digitale transformatie in de IT Security.

Secutec

Het zit hem al een beetje in de naam: Secutec is actief in de veiligheidsbranche. Maar ze focussen daarbij wel op het IT-gedeelte, en bieden bedrijven geïntegreerde beveiligingsoplossingen voor hun IT-infrastructuur. Geen sinecure, anno 2019…

Het project

Zoals dat zo vaak gaat, focussen technologische bedrijven graag op hetgeen waar ze goed in zijn: technologie. Online sales en marketing draaien daarbij vaak op een lager pitje. Secutec wou hier verandering in brengen, en vond Stigo dankzij in te gaan op ons verzoek om met ons te werken na het lezen van ons digitaal boek.

We pasten vrijwel meteen hun volledige huisstijl aan, in kleuren die meer passen bij de betrouwbare service die ze aanbieden. Nadat alle documenten werden herwerkt, goten we ook de website in een nieuw, blauw jasje.

Na de website, volgt natuurlijk de activatie van deze website. Nu uploaden ze events, presentaties en blogs zodat ze klanten van waarde kunnen zijn. Bekijk zeker eens hun blog die zeer regelmatig wordt upgedatet. More to come!

Wil jij ook een digitale transformatie?

Neem contact op

Ontdek hoe wij social media managen met resultaat.

Case voor Carrosserie Centrum