SKaGeN - Stigo - Digital Agency
    google
  • Klanten geven ons een score van 5/5

Winstgevend adverteren voor een bedrijf uit de cultuursector midden Corona. "Alles gaat online, wij konden niet achterblijven"

SKaGeN

Omgaan met een crisis is steeds blijven focussen op mogelijkheden

De coronacrisis was voor talloze bedrijven een regelrechte ramp, en de cultuursector zat in de hoek waar de raakste klappen vielen. Theatergezelschappen moesten op zoek naar manieren om toch op de één of andere manier inkomsten te genereren. Theatercollectief SKaGeN bedacht een uniek concept. Zij creëerden een reeks online theatervoorstellingen waarbij het publiek het reilen en zeilen van de personages kon volgen via een WhatsApp-chat die 24/7 werd geüpdatet, en dat enkele weken lang.

Het geheim achter rendabel adverteren

Om voor deze virtuele show tickets te verkopen, ging SKaGeN op zoek naar een expert in online adverteren. Na een goed gesprek werd Stigo bevoorrecht met de taak om dit originele concept aan de man te brengen. Dankzij onze expertise slaagden we erin de juiste data te verzamelen die ons in staat stelde de juiste doelgroepen te targeten, uit te sluiten en uit te breiden op de meest effectieve manier. Zo konden we adverteren met winst en het budget opschalen.

In onze methodiek splitsen wij verschillende doelgroepen op in verschillende fases. Zij die voor het eerst in contact komen met SKaGeN, zij die in interactie zijn gegaan met posts, video’s of mails en zij die bijna willen kopen maar toch niet hebben gekocht. En omdat al die doelgroepen in een verschillende fase zitten zorgen we voor verschillende afbeeldingen en video’s gemaakt voor die doelgroepen per fase. Die zie je hier links bijvoorbeeld! Het mooie is dat we dan de budgetten van de meest winstgevende advertenties per doelgroep kunnen verhogen.

Live volgen wat het rendement is op advertenties door sluitende data registratie

Twee weken lang kon je deze deze spannende familiethriller volgen in de speciale SKGN-APP. Een thriller waarin de familie Vercauteren het heft in eigen handen neemt om een verdwenen familielid terug te vinden. Een race tegen de klok in een wereld vol desinformatie, onfrisse praktijken en bedrog. Wij zorgden ervoor dat elke verkoop werd geregistreerd zodat SKaGen live mee kon volgen wat het rendement was op hun ads. Elk ticket werd verkocht aan €12.50 en in totaal verkochten we X aantal tickets. Waardoor ze X rendement hadden als ROAS. Return On Ad Spent. Een prachtig resultaat voor een prachtige voorstelling!

Wil jij ook online adverteren met winst?

Neem contact op