Succes Koffie - Stigo - Digital Agency
    google
  • Klanten geven ons een score van 5/5

De creatie van een Brand Story.

Succes Koffie

Hoe We Een Merknaam Uitbouwde Voor Succes Koffie.

Kwaliteitsvolle koffiebonen, perfect geroosterde koffies, duurzame koffiemachines. Alle nodige accessoires en bijhorende producten. Succes Koffie levert het allemaal aan professionele klanten in de horeca en bedrijfswereld.

Het verhaal vertellen

Succes Koffie is een iconisch merk en dat trekken we door in hun online marketing. We willen mensen een bepaald gevoel geven wanneer ze Succes Koffie drinken. Koffie pept je op en maakt je klaar voor de dag, maar hoe geven we je dat gevoel bij het drinken van deze koffie? Door verhalen te op een manier dat in mensen hun hoofd kruipt – met de tool van deze tijd, sociale media.

Eigen aan onze tijd

Want het is niet omdat je in een klassieke business actief bent, dat je enkel op de klassieke manier aan business kan doen. We implementeerde bepaalde tools om hun website te verbeteren.  Deze is nu makkelijk te vinden op Google door potentiële klanten, heeft actuele productfoto’s en video’s die ze positioneert als marktleiders en bevat “psychologische triggers” die tot meer contactverzoeken leiden. Dat doen we allemaal zonder hun authentieke historie te verliezen.

 

Raf Vermeiren Bouw Afwerking Vermeiren

Onze digitale marketing werkt effectief. Het resultaat: meer klanten, meer aanvragen en meer recurrente klanten. Nooit gedacht dat we via deze weg in contact konden komen met aannemers en projectontwikkelaars. We halen onze investering er makkelijk 3 keer uit.

Daan Aerts Carrosserie Centrum Hoogstraten

Stigo Digital Agency doen voor ons de volledige digitale marketing en met resultaat. We investeren €1075 per maand (+ Google Ads budget) en we halen minstens 300% ROI uit terug. Via AdWords krijgen we aanvragen aan de lopende band en ook al onze socials doen het goed. Hieruit kunnen we besluiten, dit werkt.

Maar te versterken

“Social proof” – gewild zijn bij anderen – is namelijk cruciaal voor een sterke marktpositie. Dat effect versterkte we met een reeks interviews met Succes Koffie’s trouwste klanten. Niet als reclame voor Succes Koffie, maar als reclame voor “ondernemers die gebrand zijn op ambitie”. Zo creëerden we een beweging waar andere deel van uit willen maken. En hoe kunnen ze daar deel van zijn? Door met Succes Koffie te werken.

Wil jij ook jouw unieke verhaal vertellen op sociale media?

Neem contact op

Bekijk hoe deze kinderspeeltuin tot 4 keer meer bezoekers krijgt.

Case voor Den Deugeniet
winnen met digitale marketing