diensten 2017-11-15T17:13:52+00:00
strategie

Strategie

Welke doelstelling wil je bereiken met je onderneming? Wij bepalen jouw strategie op basis van jullie ambities en de typische kenmerken.

Design

Design

Matchen de visuals van jouw bedrijf met hoe je gezien wil worden digitaal? Van webdesign tot al uw online en offline marketing. Wij brengen het in orde.

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Op zoek naar een op maat gemaakte website, webshop of digitaal plan? Wij ontwerpen en ontwikkelen alles op maat van uw bedrijf zodat u de beste resultaten kan behalen.

Content maken

Contentmarketing

Via sociale media zorgen wij ervoor dat uw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient. De juiste content om de juiste klanten aan te trekken.

online adverteren

Online Adverteren

Bereik meer klanten door te adverteren op het internet. Wij maken, meten en verbeteren al uw online advertenties zodat u dat niet zelf hoeft te doen.

Consulting

Consulting

Heb jij het gevoel dat je vast zit en extra inzichten nodig hebt? Wij zijn geobsedeerd door digitale marketing en tillen uw bedrijf graag naar een volgend level.

START EEN PROJECT

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER ONS.

“Website is heel goed inorde. Mooie foto’s en zeer klant gericht. De website krijgt ook de juiste bezoekers via Google Adwords en daarvan krijgen we regelmatig aanvragen.”

Van Gestel eBVBA – vangestel-ebvba.be

“Website is zeer goed afgewerkt. Na jaren zonder goede website eindelijk de stap gemaakt en in enkele weken was de website live. Het enigste probleem is dat we nu te veel aanvragen krijgen. “

Poly-Systems – poly-systems.be

“Beste Stig, jullie team zijn absolute krakken, zo een mooie waardevolle website maken voor Nanny in Nood. Ik ben er super fier op! Je hebt hier super hard aangewerkt terwijl wij op Honeymoon waren. Bangelijk goed. Jij bent een Supervent!”

Nanny in Nood – nannyinnood.be

“Onze website heeft een vernieuwing gekregen en hij ziet er nu goed uit. Ook onze digitale marketing campagnes zorgen nu voor extra klanten. Een 1000-tal extra klanten in 6 maanden. Aanrader!”

Geysen Service – geysen-service.be

“‘s Morgens kregen we inspiratie, ‘s middags was het +/- uitgeschreven en de dag nadien gefilmd en gemonteerd en al online, de dag later 60000 views… Wat een spirit!”

Sterk Stokers – sterkstokers.be

“Omdat ik zelf niet al te veel ervaring heb met het opzetten van een online campagne, vroeg ik Stigo om hulp. Als ervaren professionals konden ze me meteen handige tips & tricks geven voor een mailing campagne. Ook de input bij mijn Facebook Adds actie was voor mij van goudwaarde.”

Nice Wine

VRAAG EEN OFFERTE AAN