diensten2018-06-06T15:38:35+00:00
strategie

Strategie

Welke doelstelling wil je bereiken met je onderneming? Wij bepalen jouw strategie op basis van jullie ambities en de typische kenmerken.

Design

Design

Matchen de visuals van jouw bedrijf met hoe je gezien wil worden digitaal? Van webdesign tot al uw online en offline marketing. Wij brengen het in orde.

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Op zoek naar een op maat gemaakte website, webshop of digitaal plan? Wij ontwerpen en ontwikkelen alles op maat van uw bedrijf zodat u de beste resultaten kan behalen.

Content maken

Contentmarketing

Via sociale media zorgen wij ervoor dat uw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient. De juiste content om de juiste klanten aan te trekken.

online adverteren

Online Adverteren

Bereik meer klanten door te adverteren op het internet. Wij maken, meten en verbeteren al uw online advertenties zodat u dat niet zelf hoeft te doen.

Consulting

Consulting

Heb jij het gevoel dat je vast zit en extra inzichten nodig hebt? Wij zijn geobsedeerd door digitale marketing en tillen uw bedrijf graag naar een volgend level.

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER ONS.

“Website is heel goed inorde. Mooie foto’s en zeer klant gericht. De website krijgt ook de juiste bezoekers via Google Adwords. Dit zorgt ervoor dat 80% van onze aanvragen verlopen via AdWords.”

Van Gestel eBVBA – vangestel-ebvba.be

“Website is zeer goed afgewerkt. Na jaren zonder goede website eindelijk de stap gemaakt en in enkele weken was de website live. We krijgen nu heel veel nieuwe aanvragen en dat stelt ons gerust. “

Poly-Systems – poly-systems.be

“Het team van Stigo zijn absolute krakken, zowel design als functionaliteit zijn top. Wij krijgen regelmatig complimenten van onze klanten. Ook onze aanvragen lopen nu heel vlot binnen, waarvoor dank!.”

Nanny in Nood – nannyinnood.be

“Onze website heeft een vernieuwing gekregen en hij ziet er nu goed uit. Ook onze digitale marketing campagnes zorgen nu voor extra klanten.”

Geysen Service – Geysen-service NV

“‘Stigo maakte voor ons een bedrijfsvideo die we lanceerde op social media. Dit was onze beste post en al de reacties die we kregen waren fantastisch. Ook ons AdWords traject loopt goed, bedankt.”

“Enorm tevreden over ons nieuwe logo en algemene branding. Stigo wist een branding te creëren die volledig paste bij onze doelstelling. Zeer knappe oplevering, een aanrader.”

New Florence cbvba

START EEN PROJECT