Reviews - Stigo - Digital Agency
    google
  • Klanten geven ons een score van 5/5

Klantenervaring

Klanten gevens ons een gemiddelde van 5/5
Stijn Reymer
Weten wat ze doen! Top Agency! Boek die vrijblijvende afspraak en zie zelf!
Kisho Van Tricht
Anke Stoffels
We lieten onze website en ads door Stigo maken en zijn daar heel tevreden van. Nog maar een week geleden gingen we live en de eerste resultaten zijn al duidelijk zichtbaar! Bedankt!
Martijn van Lom
Wij hadden in een zeer korte tijd een website nodig met best wat eisen. Door de systematische aanpak van Stigo en een wekelijkse evaluatie is de website gelanceerd binnen de afgesproken termijn en belangrijk: binnen het budget.
Leena van Loon
Samen met Stigo ons bedrijf nog veel meer op de kaart gezet. Professionele begeleiding, vlotte communicatie en méér dan creatieve ideeën. Wij maken in de toekomst zeker nog gebruik van jullie diensten!
Tom De Vries
Wij Apart Real Estate+ werken al geruime tijd samen met Stigo. De aanpak is zeer professioneel met uitstekende resultaten.
Jean-marc Van Casteren
willem Van der Stock
Experten stuk voor stuk die resultaten beloven en resultaat waarmaken. Aanrader voor iedereen die zijn bedrijf wil laten groeien!
Jolein Van Eyck
michele vochten
Waardevolle inzichten omtrent digitale marketing ontvangen!
Aaron Wouters
Enorm tevreden over de samenwerking!Zeer sterke marketingstrategie met een duidelijk resultaat voor ons, de moeite waard.
Raf Oostvogels
Michiel @ Weemaes Glas
Duidelijke en open communicatie, en vooral: met resultaat.
Gianni
Stigo richt op resultaat en je krijgt steeds een duidelijk overzicht van alle leads die binnenkomen. Integriteit en kwaliteit staan hier centraal.
Roel De Cock
Het digitale is alomtegenwoordig: mobile, social media, online, seo ..., bedrijven spelen hier tot vandaag nog vaak catch-up in. Stigo geeft hier zeer sterke begeleiding in en boekt daar ook zichtbare resultaten uit.
Nvh Media
Mateusz Mania
Wim Neys
Professionele samenwerking en uitstekend resultaat geleverd !
Mats Palinckx
Leuke samenwerking met Stigo. Snel en heel goed werk.
Ken Van Hasselt