Dat 2020 een jaar is dat in de geschiedenisboeken zal verschijnen staat vast. Niemand had ooit kunnen voorspellen dat een coronavirus ons leven zo zou beheersen als hoe dat het de afgelopen maanden gedaan heeft. Bedrijven zijn full-force voor telewerk, digitale meetings en virtuele events gegaan. Consumenten shoppen nog meer online. Het heeft het denkpatroon over ‘de online wereld’ bij velen veranderd. En dit zal ongetwijfeld een impact hebben op de toekomst. Als KMO kan je daar de vruchten van plukken door een goede digitale strategie uit te werken. Het is eigenlijk broodnodig dat je sterk vertegenwoordigd bent online om ervoor te zorgen dat je bedrijf, producten, diensten,… gevonden worden door potentiële klanten nu én in de toekomst.

Via onze digitale consultingdiensten kies jij zelf wanneer en volgens welke frequentie we je hierbij ondersteunen. We bieden een flexibel model aan waarbij we je ‘on the go’ helpen met allerlei vragen gerelateerd aan online marketing, website analyses, het uitwerken van een digitale campagne, advies geven omtrent content creatie enz.

Waarom digitaal? Dankzij tools zoals Teams of Zoom is het niet altijd nodig om tot bij jou ter plaatse te komen, we werken de nodige zaken voor je uit en presenteren deze vervolgens via een online meeting. Daarna kunnen wij en/of je marketingteam verder aan de slag. Kies jij bv om 4u/8u/12u/… per week of per maand beroep te doen op onze dienstverlening?

Lees meer: