De online wereld is voor goed veranderd.

Dat 2020 een jaar is dat in de geschiedenisboeken zal verschijnen staat vast.
Niemand had ooit kunnen voorspellen dat een coronavirus ons leven zo zou beheersen als hoe dat het de afgelopen maanden gedaan heeft.

Bedrijven zijn full-force voor telewerk, digitale meetings en virtuele events gegaan. Consumenten shoppen nog meer online. Het heeft het denkpatroon over ‘de online wereld’ bij velen veranderd.

En dit zal ongetwijfeld een impact hebben op de toekomst. Als ondernemer of KMO kan je daar de vruchten van plukken door een goede digitale strategie uit te werken. Het is eigenlijk broodnodig dat je online sterk vertegenwoordigd bent om ervoor te zorgen dat je bedrijf, producten, diensten,… gevonden worden door potentiële klanten nu én in de toekomst.

Via onze digitale consultancydiensten kies jij zelf wanneer en volgens welke frequentie we je hierbij ondersteunen. We bieden een flexibel model aan waarbij we je helpen met allerlei vragen gerelateerd aan online marketing, website analyses, het uitwerken van een digitale campagne, advies geven omtrent content creatie enz.

Onderdeel van digitale consultancy:

Vul onze scan in en krijg een gratis sales accelerator sessie van 30 minuten t.w.v. €1000

Waar sta je vandaag? Op welke platformen wens je de focus te leggen? Welke doelstellingen tracht je via online marketing te bereiken?
Niet helemaal zeker van de antwoorden op bovenstaande vragen?

Bij Stigo helpen we je op weg door een digitale marketing scan uit te voeren waarbij we beginnen met het in kaart brengen van je huidige online identiteit. Je website is daarbij het uitgangspunt. Indien je reeds online actief bent (top!), analyseren we eventuele conversieratio’s, checken we de gebruiksvriendelijkheid van je website, kijken we op welke platformen je vertegenwoordigd bent en wat type content gepost wordt op deze kanalen.

Op basis van de beschikbare data en onze bevindingen stellen we een rapport op. Dit rapport bevat zowel een analyse als aanbevelingen. Het voordeel van een marketing scan is dat het pijnpunten inzichtelijk maakt en ideeën geeft waarop je verder kan borduren. Samen met jou gaan we bekijken welke zaken op korte en langere termijn realiseerbaar zijn en daar koppelen we doelen aan. We stellen een marketingplanning en budget op om deze doelen te verwezenlijken. We zetten doelen om in meetbare digitale doelen.

Zet jij met ons de stap naar een winnende digitale strategie?
Let’s go!

De Marketing scan kort samengevat, wat doen we voor jou:

  • Een kennismakingsworkshop opzetten
  • Je huidige online identiteit in kaart brengen
  • Een adviesrapport opstellen
  • Marketinguitdagingen wegwerken
  • Digitale doelen stellen en meetbaar maken
  • Een marketing groeiplan en budget opstellen

Meer weten? Samen aan de slag met uw digitaal verhaal? Klik hier en plan een afspraak!