17 mei 2022

Jef Geerts

Maak kennis met onze copywriter @geertsjef! 🖋

Deze creatieve pen maakt sinds vorig jaar deel uit van ons team en zorgt ervoor dat alle teksten juist, opvallend en wervend geschreven worden ✍.

Daarbij beperkt hij zich niet alleen tot het Nederlands, dankzij zijn diploma taal- en letterkunde weet hij ook in het Engels én het Frans de lezers (net als menig Antwerpse schone in het weekend) in te pakken 😉.

Als hij niet achter zijn bureau zit te schrijven, kan je hem zien passeren tijdens één van zijn loopjes of op zijn skateboard 🛹. Zijn laatste wapenfeiten waren een 47e plek op de @antwerp10miles, een 106e plek op de @antwerpnightmarathon en een skate-tocht van 500km voor het goede doel. 🏃‍♂️

Fun Fact: Hij is bij @stigodigitalagency terecht gekomen nadat Stig het fotoboek Rhino van fotograaf @matspalinckx had gelezen. Jef had hier de teksten voor geschreven en wist daarmee Stig te overtuigen van zijn schrijftalent.

Guilty Pleasure: Jef is stiekem grote fan van Ketnet-serie #LikeMe. Zijn crush op één van de actrices heeft daar misschien wat mee te maken. 😅

Wil jij dat je advertenties of teksten voor je website op een originele en wervende manier geschreven zijn om je verkoopcijfers een stevige duw in de rug geven?

Neem dan contact met ons op!