Wat is er belangrijk aan een goede website?

Wat is er belangrijk aan een goede website?

  1. Mobiel vriendelijk: Bijna 2 miljoen Belgen gebruiken het internet via hun mobiel toestel.
    Het is daarom belangrijk dat websites hierop zijn afgestemd. Mijn websites zijn compatibel voor pc, smartphone & tablet. Ik zorg ervoor dat jouw website er even goed uitziet op Smartphone, Tablet en PC.
  2. Een goede website is vindbaar in Google. Daarom bouw ik jouw website volgens de meest efficiënte keywords.
  3. Gebruiksvriendelijkheid: Bezoekers moeten duidelijk en helder navigeren door uw site. De site moet zo opgebouwd zijn dat ze direct vinden waar ze naar op zoek zijn.
  4. Foto’s zijn een zeer belangrijke factor in een goede website. Foto’s kleuren jouw site en brengen het gevoel van je website naar voren. Het cliché ‘een beeld zegt meer dan 1000 woorden is waar’. Bezoekers verwachten foto’s van hoge kwaliteit. Ook bij Stigo maken we deze zelf.
  5. Een website kan niet zonder een sociaal netwerk. Het is belangrijk een band op te bouwen met je publiek. Kom via sociale media dichter bij je doelgroep. Stuur relevante content en VERKOOP meer.

  1. Meten = weten. Kom te weten hoeveel mensen jouw website bezoeken, wat hun interesses zijn, leeftijd, land… Via Google Analytics kan je heel veel te weten komen over jouw klanten. Klaar voor de echte cijfers?
  2. Een concrete doelstelling: Elke website is anders en heeft een andere doelstelling. Een goede doelstelling is bijvoorbeeld: extra klanten naar je website brengen en ze op jouw site overtuigen om over te gaan naar een aankoop. Een heldere aanzet tot actie is hier van groot belang. Zorg ervoor dat klanten makkelijk de actie ‘ bellen, mailen of downloaden’ kunnen aanklikken.
  3. Als laatste is het belangrijk om de website te maken volgens de normen van 2016. Zorg ervoor dat de site eruitziet volgens het jaar waarin we zitten. Je wil klanten niet de indruk geven dat je geen moeite voor ze wil doen.
2017-11-16T12:51:35+00:00