Leads Verzamelen Voor Projectontwikkelaars - Case - SDA
    google
  • Klanten geven ons een score van 5/5

Voorspelbaar meer projecten verkopen & kwalitatieve gronden aantrekken.

Apart Real Estate

Apart Real Estate zorgt voor de toekomst van mensen. Wij zorgen voor de toekomst van Apart Real Estate.

 

Bij ARE koop je een waardevolle toekomst. Hun passie en drijfveer is om mensen bij te staan tijdens het maken van één van de grootste stappen in hun leven. Apart Real Estate zorgt ervoor dat mensen kunnen genieten van een fantastische woning of dat zij zorgeloos hun vastgoed van de hand kunnen doen. Om zichzelf te verzekeren dat ARE dit nog jarenlang op consistente wijze kan doen, is een sterke online zichtbaarheid broodnodig. Stigo zorgt daarvoor op een succesvolle, doelgerichte manier. Wij zorgen dankzij onze eigen, slimme strategieën voor meer dan 5000 bezoekers per maand.

Voorspelbaar, meetbaar en inzichtelijk leads verzamelen voor alle doelen

Als projectontwikkelaar wil je magnifieke projecten bouwen op toplocaties. Projecten verkopen en nieuwe gronden aantrekken zijn dan ook cruciaal om je bedrijf te laten groeien. Wij zorgen de leadgeneratie voor zowel gronden als de juiste kopers.

Hier zie je bijvoorbeeld de hoeveelheid verzamelde leads in een handig overzicht in Google Spreadsheets.

Waarde bieden – Adverteren – Connecteren zodat je conversies de lucht in gaan

Door een antwoord te bieden op mensen hun allerbelangrijkste vragen, dromen & verlangens positioneer je jezelf als expert in je vakgebied. Voor ARE schreven we zo verschillende digitale boeken om klanten voldoende te informeren alvorens ze een keuze maken. Bijkomend verschijnen er regelmatig informatieve blogs op de website samen met de benodigde video’s, foto’s en updates. De informatie die mensen nodig hebben om een keuze te maken, verspreiden we op alle kanalen. We ondersteunen met gerichte advertenties de customer journey zodat Apart Real Estate waardevolle leads ontvangt.

De kunst van direct response marketing.

Veel bedrijven veronderstellen dat wanneer ze een website hebben, online adverteren, en aan contentmarketing doen, klanten op een magische wijze de volgende stap zetten. Door een digitale overload is het net enorm belangrijk om op te vallen door je prospecten waarde te bieden op een consistente manier. Allereerst wil je er dus voor zorgen dat je een goed aanbod hebt, waardevolle informatie & sterke visuals helpen je hierbij. Daarna komt de allerbelangrijkste stap: zorgen dat mensen er aandacht aan geven, liefst zoveel en zolang mogelijk.

Where attention flows, money goes.

Dit doe je door je doelgroep te begrijpen en in te spelen op zaken waar zij oprecht interesse in hebben. Op deze manier kan je een connectie met je prospects maken. Door waarde te bieden en vertrouwen te creëren, stimuleer je hen om op je advertenties te klikken en in te gaan op je aanbod.

Wees Waardevol, Wees Overal & Wees Anders

Voor uitzonderlijke resultaten zoals deze dien je overal te zijn! Google, Youtube, Facebook, Website, Instagram… ARE wordt gezien op elk kanaal. Maar enkel aanwezig zijn is vandaag niet meer voldoende. Ze onderscheiden zich met waarde zodat mensen de juiste informatie krijgen en het bedrijf gaan zien als de expert in de markt. Hier kan jij als bedrijf het verschil maken! Daar helpen we je graag bij op weg!

Wil jij ook meer projecten verkopen als makelaar of ontwikkelaar?

Een gesprek inplannen
Case voor Amista