Cases 2018-02-01T13:53:50+00:00
online succes prik & tik

MEESTE VERKOPEN OOIT

– Prik & Tik Geysen NV

In deze winkel realiseerden we de meest succesvolle verkoopsdag ooit. Dit dankzij gerichte reclame in combinatie met een creatieve video ter lancering van een onweerstaanbare aanbieding. Dit leverde een onwaarschijnlijk resultaat op en het beste moet nog komen!

HET BEREIK VAN CONFETTI

– confettimaker.be

Met meer dan 11.000 volgers en meer dan 1.5 miljoen bereik wisten we enkele 100’en verkopen te realiseren.

Hierbij was het belangrijk om vooral een brug te bouwen tussen wat er leeft in de doelgroep en hoe we dit kunnen koppelen aan ons merk.

Social Media draait om meer dan enkel likes & shares natuurlijk. Het gaat ook om merkwaarde, top of mind opbouwen en genereren van potentiële leads.

website-stigo-vangestel-case

WEBSITES & ADWORDS

– Van Gestel eBVBA

Belangrijk aan een website is het design en de manier waarop deze bezoekers krijgt. Een website zonder bezoekers is een website dat niet bestaat zeggen wij altijd. Vandaar dat we bij Van Gestel verschillende Google Adwords campagnes hebben opgezet. Dit in combinatie met een webdesign gericht op genereren van verkopen leverde prachtige resultaten op.

CONTENT ANDERS BEKEKEN

– Highstreet 2.0

Discotheek Highstreet kende jaren geleden een terugval. Samen met talentvolle ondernemer Nick Jorissen namen we de online marketing in handen. Hierbij legden we de focus op organisch bereik, Instagram & Snapchat. We maakte live-video’s en lanceerde de serie Highlights. Dit in combinatie met geweldige evenementen en bekende artiesten maakten van Highstreet terug de discotheek die ze verdient te zijn!

Viral Marketing

– Restaurant ‘t Schaliënhuis

Wat wij voor restaurant Schaliënhuis hebben gedaan is een mooi voorbeeld van online sales. Via een leuke actie hebben we ervoor gezorgd dat mensen zich inschrijven op de mailinglijst met een reden om te komen eten.  Hier een voorbeeld van hoe de landingspagina eruit zag. Even later hebben we dan voor een landingspagina binnen Facebook gekozen. Meer dan 100 nieuwe mensen hebben zich ingeschreven op deze actie. Meer dan geslaagd en hop naar de 1000!

REDESIGN

– MattGStyle

Met meer dan 200.000 volgers is Matthias Geerts één van Belgisch grootste fashion bloggers. De website van onze favoriete blogger kon wel een opknapbeurt gebruiken .  We kozen voor een combinatie ‘magazine meets blog’. Dit om bezoekers een nieuwe ervaring te geven. Ook friste we de website zo op dat deze perfect integreerde met Instagram.

KLAAR OM UW ONLINE SUCCES VERHAAL TE SCHRIJVEN?

Laten we samen rond de inhoudstafel gaan zitten en starten met het eerste hoofdstuk. Liefst met een koffie of een cola zero…

EEN AFSPRAAK MAKEN